Де у Харкові можна обрати кіно та подивитися його просто неба

Глядачі мають самі проголосувати за кінострічку, яку переглядатимуть

Харківський кіноклуб влаштовує перегляди улюблених фільмів безплатно і просто неба. Усіх охочих запрошують долучитися до голосування та насолодитися у компанії кінострічкою-переможцем. Про деталі заходу розповіли організатори на своїй сторінці у Facebook.

Подія відбудеться 28 серпня о 20:00, коли на вулиці буде вже темно. Глядачів запрошують на Cxid OPERA Просто Неба stage, яку можна знайти за тильною стороною Харківського театру опери та балету (ХНАТОБ).

Для кінозустрічі організатори підготували три кінострічки на вибір: "Таксі", "День сурка" чи "Поліцейська академія 2: Їх перше завдання". Глядачам пропонують самим обрати, що саме вони переглядатимуть шляхом чесного онлайн голосування, яке проходитиме за 5 хвилин до початку сеансу.

Організатори пропонують відвідувачам запасатися смачною їжею та напоями, брати з собою ковдри чи килимки, аби зручно влаштуватися на галявині.

Захід проводять безплатно та з вільною посадкою.

У профілях організаторів майбутні учасники вже почали своє голосування за улюблений фільм, хоча їхні нинішні голоси й не будуть враховані під час основного голосування у день показу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харківському літмузеї проведуть зустріч фотографів і любителів фотографії, які зможуть обмінятися фотокартками та пройти майстер-клас із проявлення плівки. Метою заходу "Фотосушка" є об'єднання фотографів і можливість для них поділитися одне з одним чудовими кадрами, емоціями від знімків і процесу, а також дізнатися щось нове та знайти однодумців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися