У Харкові проведуть безкоштовні екскурсії до Дня туризму - куди можна потрапити

Одночасно з Днем туризму, екскурсії проводитимуть і до Днів європейської спадщини

У вихідні 25 та 26 вересня у Харкові відзначатимуть Всесвітній День туризму. На його честь у місті проведуть декілька безкоштовних екскурсій. Також проведення заходів присвятили і до Днів європейської спадщини. Про те, у які цікаві місця можна буде навідатися безкоштовно, розповіли у пресслужбі Харківської міськради.

Протягом суботи та неділі буде проводитися екскурсія "Таємниці харківських підземель". Сам захід проходитиме по поверхні у історичному центрі Харкова. Однак розповідати будуть про те, що приховане під землею, які у місті існують підземелля, звідки взялися та як розвивалися протягом усього існування Першої столиці.

Аби потрапити на безкоштовну екскурсію необхідно зареєструватися у спеціальній формі.

Також у рамках святкування Днів Європейської спадщини - "Місто для всіх" будуть організовані відвідування храмів різних релігійних конфесій.

На екскурсії можна подивитися Харківську хоральну синаногу, Римо-католицький кафедральний собор Успіння Пресвятої Діви Марії, Вірменську церкву Сурб Арутюна, Харківську соборну мечеть та Свято-Покровський чоловічий монастир.

На кожну екскурсію запрошують по 30 осіб. Для того, аби долучитися безкоштовно до групи, необхідно пройти реєстрацію у спеціальній формі для учасників та заповнити свої дані в анкеті.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові у Планетарії відбудеться світло-музичне шоу "Моцарт у космосі". На куполі Планетарію у форматі-360 fulldome демонструватимуть відео-проєкції космосу, зоряного неба, графіку, пейзажі. Для глядача видовище має ефект повного занурення у віртуальну реальність, адже зображення оточує з усіх боків.



Александр

22 вересня 2021, 16:24

Зачем сегодня выставлять новость, если регистрация уже закрыта.

Томашевич Наталья Васильевна

22 вересня 2021, 12:29

Хочу записаться на экскурсию в синагогу, мечеть и кафедральный собор

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися