У Харкові обиратимуть найкреативніший проєкт розвитку міста

Також на фестивалі обговорять варіанти розвитку онлайн-професій

У Харкові 25-26 вересня відбудеться Фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Ideas Forum - 2021. На ньому будуть презентовані найкреативніші проєкти розвитку міста. Про це повідомили на сайті організаторів Create Kharkiv.

Основною метою заходу є приваблення інвесторів за допомогою цікавих проєктів, створення позитивного іміджу міста та поштовх розвитку креативних індустрій.

Також під час заходу плануються зустрічі, дискусії, обговорення, платформи та тренінги між та для представників креативних сфер.

У заході братимуть участь організатори заході та свят, бізнесмени, актори, танцори, музиканти, представники IT, митці, блогери та архітектори.

Програма заходу передбачає музичні виступи, постановки, арт-перформанси.

У перший день відбудеться презентація різноманітних креативних проєктів для кіноіндустрії, архітектури, шоу, музики, дизайну, театру, IT. У другий день відбудеться digital-конференція InstaBoom 5.0. До конференції долучаться представники та спеціалісти просування у соцмережах, лідери думок, блогери. Під час заходу обговорюватимуть можливості для реалізації професій в онлайн-просторі.

Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 12:00 25 вересня. Сам захід проходитиме у Дипломатичному клубі на вулиці Полтавський шлях, 7.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові проходитиме благодійний забіг "Біжімо разом". Гроші від внесків організатори хочуть використати для  приставок на інвалідні візки, які зроблять пересування на них автоматичним. Захід відбудеться 26 вересня. Старт та фініш маршруту буде біля велоцентру "Велоспиця" на Білгородському шосе, 1.



Джерело: https://create.kharkiv.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися