У Харкові спортсмени бігтимуть 5 км для допомоги інвалідам - як взяти участь

Цього разу організатори збирають кошти на приставки для інвалідних візків, які зроблять пересування на них автоматичним

У Харкові 26 вересня відбудеться благодійний забіг "Біжимо разом", під час якого бігуни поставили метою зібрати кошти на потреби інвалідів-візочників. Про це повідомляють на сторінці організаторів у Facebook.

Це вже другий благодійний забіг у 2021 році. Цього разу головною метою заходу є збір коштів на придбання електронних приладів для інвалідних візків, що дозволять людям з особливими потребами пересуватися автоматично, а не механічно.

Крім цього, захід покликаний популяризувати здоровий спосіб життя та благодійність.

Старт та фініш маршруту буде біля велоцентру "Велоспиця" на Білгородському шосе, 1. Вся дистанція проходитиме по Білгородському шосе, а біля АЗС Б-мережа учасники повертатимуть назад.

picture

Усі внески учасників будуть передані благодійному фонду "Соціальне місто". Розмір внеску складає 200 гривень до 26 вересня, а при оплаті у день заходу - 300 гривень.

Організатори застерегли учасників щодо дотримання карантинних норм та необхідності на всіх локаціях заходу, окрім маршруту, перебувати в масках.

Для учасників будуть доступні роздягальні, камери зберігання, туалети, стартові номери, пункти гідратації, дипломи учасникам та призи переможцям, подарунки та харчування від партнерів.

Також на усій дистанції будуть знаходитися медичні працівники для надання необхідної допомоги учасникам.

Взяти участь у заході можуть усі віком від 12 до 69 років, а також люди з інвалідністю, які готові подолати таку дистанцію.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 18 вересня у Харкові та області проводитимуть Всесвітній день прибирання. Для охочих взяти участь організатори пропонують 3 формати участі: колективний, індивідуальний та цифровий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися