У Харкові грузини та українці зійдуться у танцювальному батлі

У змаганні братимуть участь 100 найкращих танцюристів двох країн

У Харкові 3 жовтня у Палаці студентів Юридичної академії імені Ярослава Мудрого відбудеться незвичайне шоу: на танцювальному рингу змагатимуться танцювальні колективи України та Грузії, аби визначити, чиї танці найкращі. Про деталі заходу розповіли на офіційному сайті Палацу студентів.

Шоу влаштують два колективи: український Національний заслужений академічний  Ансамбль танцю імені Вірського та Державний Академічний ансамбль народної пісні й танцю Грузії RUSTAVI.

Обидва колективи демонструватимуть усі віртуозні рухи та емоції свого національного колориту у танцях. Виступи артистів покликані показати майстерність танцюристів та сучасну інтерпретацію національних стилів України та Грузії.

У анонсі заходу це шоу порівнюють із "Танцями з зірками", адже від початку до кінця зберігається інтригуюча напруга.

У "танцювальному батлі" братимуть участь 52 українських танцюристи та 50 грузинських.

Це вже не перша зустріч двох колективів, саме тому, вона має назву "На біс". Чотири роки тому вони вже зустрічалися в Україні та мали неперевершений успіх. Зараз артисти вдосконалили свої виступи та майстерність підготували нову програму, нові костюми та сюрпризи для глядачів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у що у Харкові у Планетарії відбудеться світло-музичне шоу "Моцарт у космосі". На куполі Планетарію у форматі-360 fulldome демонструватимуть відео-проєкції космосу, зоряного неба, графіку, пейзажі. Для глядача видовище має ефект повного занурення у віртуальну реальність, адже зображення оточує з усіх боків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися