У центрі Харкова на кілька днів перекрили дорогу - як об'їхати

Ремонтні роботи планують завершити за два дні

КП "Харківські теплові мережі" планує зробити заміну цілої ділянки теплової траси, що проходить під центральними вулицями міста. Роботи проводитимуться поступово, а для доступу спеціалістів до теплового обладнання у центрі Харкова поетапно перекриватимуть дорожній рух. Про це повідомляє пресслужба установи.

Початок робіт запланували на 8:00 29 вересня. Для цього обмежили рух на вулиці Маршала Бажанова на ділянці від вулиць Дівочої до Куликівської.

Обмеження діятиме протягом двох днів або до завершення необхідних на цій ділянці маніпуляцій. За графіком рух транспорту на вулиці планують поновити о 17:00 30 вересня.

Харківська служба автодоріг пропонує харків'янам для об'їзду забороненої ділянки інші найближчі вулиці: Воробйова, Куликівську та площу Театральну. На місці ними організовано об'їзд відповідно до встановлених тимчасових дорожніх знаків.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області на кілька днів перекрили рух через залізничний переїзд у селищі Пісочному. Залізничники планують його відремонтувати протягом трьох днів. Він розташований на вулиці Транспортній і є єдиним місцем перетину на автомобілі залізничної колії, яка розмежовує селище на дві частини.

Також "Коментарі" розповідали, що незабаром у Харкові почнуть будувати багаторівневі розв'язки. Одна буде розташована поблизу метро "Київської", друга на перехресті проспектів Ландау та Гагаріна, третя на вулиця Клочківській. Наразі відомо про проєктування щонайменше трьох таких транспортних вузлів. Нові транспортні шляхопроводи дозволять прискорити темп міста та дадуть поштовх для його розвитку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися