Де у Харкові побудують на дорогах багаторівневі розв'язки

Нові транспортні шляхопроводи дозволять прискорити темп міста та дадуть поштовх для розвитку

У харківській мерії розповіли про те, що у місті незабаром можуть з'явитися величезні багаторівневі транспортні розв'язки. Про це повідомили у міськраді Харкова.

Наразі заплановане будівництво щонайменше двох багаторівневих розв'язок на дорогах. Одну планують зробити неподалік від метро Київська. Там розташований проблемний транспортний вузол та вузька вулиця Весніна з низькою пропускною здібністю.

Ще одну багаторівневу розв'язку будуватимуть на перехресті Ландау та Гагаріна.

Наразі проєктують транспортну розв'язку  в районі вулиці Клочківської та Клочківського узвозу.

У міськраді стверджують, що метою стрімкого розвитку інфраструктури у місті є прагнення до лідерства Харкова серед інших українських міст. Саме розвиток інфраструктури дає потужні поштовхи для вдосконалення та зростання, а без них навпаки - місто переходить до стагнації.

У мерії сподіваються, що нові проєкти зможуть підвищити темп життя міста та збільшити можливості, які доступні харків'янам.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові планують побудувати величезний круговий міст на Салтівці. Там планують облаштувати зони відпочинку та розваг. З мосту хочуть зробити кілька виходів на проспект Героїв Праці, а також кілька входів у метро.

Також "Коментарі" розповідали про те, що архітектор-урбаніст Валерій Гук вважає будівництво дороги через ринок Барабашово безглуздим витрачанням коштів, яке призведе до транспортного колапсу, адже ця дорога має завершитися біля станції метро "Київська", де вже наявні великі проблеми із пропускною здатністю вулиць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися