У Харкові на кілька днів міський транспорт змінить схему руху

На вихідних у Харкові перекриють вулицю Чкалова

У Харкові 20 листопада з 17:00 до 22 листопада також 17:00 заборонять рух транспорту на вул. Чкалова на ділянці від будинку №15 до вул. Лісопарківській. Про це розповіли у Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562 року.

На вказаній ділянці комунальники замінять теплотрасу. Об'їхати перекриту дорогу можна буде прилеглими вулицями Лісопарківською та Рудиком.

Автобуси №№ 55е, 215е, 240е, 263е, 271е змінять свій маршрут і курсуватимуть таким чином: вул. Чкалова – вул. Лісопарківська – вул. Рудика – вул. Комуни — Білгородське шосе і далі за маршрутом.

Крім цього, на зазначений період заборонять рух тролейбусів та автобусів комунальної форми власності по вул. Чкалова – на ділянці від вул. Академіка Проскури до вул. Лісопарківській, а це тролейбуси №№ 12, 55 та автобуси №№ 17, 31 та 247.

Головні ДТП регіону:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися