Куди сходити у Харкові: городян запрошують на незвичайну виставку (ФОТО)

Виставка проходитиме у Харкові з 11 по 18 січня

У Харкові проходить виставка мобільної фотографії "Захід сонця, як і кожен день, особливий". Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

З 11 січня в інформаційно-виставковому центрі "Бузок" дві фотохудожниці — Сніжана Безега та Тетяна Кармазіна представляють свої роботи у вигляді фотографій заходу сонця, зроблених на мобільний телефон.

Як повідомляє джерело, Сніжана Безега активно почала збирати фотографії заходу сонця під час карантину. Спочатку фотохудожниця робила це для себе та для друзів, а потім почала публікувати свої шедеври на сторінці у соціальній мережі.

В інформаційно-виставковому центрі "Бузок" наголосили, що через ці фотографії, зроблені на мобільний телефон, глядачам передадуть емоції авторів. Через образ заходу сонця на фото показана особливість і цінність щодня.

Виставка триватиме до наступного вівторка, 18 січня. Усі охочі можуть відвідувати захід щодня з 11:00 до 19:00. У понеділок, 17 січня, виставку буде закрито.

picture
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харків'яни зможуть безплатно відвідувати зоопарк весь січень. Співробітники зоосаду вирішили продовжити акцію і наразі вхід продовжено до 1 лютого поточного року. Проте потрапити до зоопарку можна лише за наявності ковід-документів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, куди харків'яни можуть здати свою новорічну ялинку після свят, щоб подарувати їм друге життя та принести тим самим користь тваринам. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися