Харків'яни зможуть безкоштовно відвідувати зоопарк до лютого: що для цього потрібно

Відвідувати зоопарк можуть тільки ті, хто має всі необхідні ковід-документи

Харківський зоопарк продовжив безкоштовний вхід для городян та гостей міста до 1 лютого. Про це повідомляється у пресслужбі зоосаду.

Сьогодні, 11 лютого, у Telegram-каналі Харківського зоопарку з'явилася інформація про те, що акцію із вільним входом вирішили продовжити до кінця місяця. Зазначається, що незалежно від місця проживання чи прописки, кожен бажаючий має можливість відвідати Харківський зоопарк абсолютно безкоштовно.

Для відвідування зоосаду необхідно мати при собі ковід-документи. Співробітники наголосили, що відвідувачі можуть пред'явити один із перелічених документів на вході:

• зелений або жовтий сертифікати COVID;

• паперова довідка 063-О;

• негативний результат ПЛР або експрес-тесту;

• міжнародне свідоцтво про вакцинацію;

• іноземний COVID-сертифікат;

• сертифікат про одужання.

Зазначимо, що безплатним вхід став 7 грудня 2021 року. У пресслужбі зоопарку повідомляли, що гості зможуть відвідувати зоосад у такий спосіб до кінця року. Проте вже у січні було ухвалено рішення продовжити акцію з безкоштовним входом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження бегемотихи Степаніди. Іменинниці подарували великий торт, що складається з улюблених продуктів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в зоопарку Харкова сталася дуже важлива подія — його новими жителями стали одразу три пінгвіни Гумбольдта. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися