На Харківщині діти попросили державу забрати їх у матері

Під Харковом мати позбавлять батьківських прав

У Лозовій дві дитини попросили у міста забрати їх у 48-річної матері, яка зловживає алкоголем. Про це розповіла начальник лозівської служби у справах дітей Світлана Брежнєва.

Наголошується, що з матір'ю вже тривалий час працювали, намагалися вилікувати від алкоголізму та допомогти знайти роботу, але діти не витримали. Наразі жінку хочуть позбавити батьківських прав, а дітей віддати до дитячого будинку сімейного типу.

Новини з дітьми:

⬤ Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові дитина стріляла з пістолета по інших дітях. У соцмережах зчинили тривогу, проте правоохоронці заспокоїли, зазначивши, що конфлікт було вирішено ще на місці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

⬤ Також видання повідомляло про те, що у харківській лікарні жінка поскаржилася на жахливі умови для хворих на коронавірус. За її словами, у медзакладі не вистачає персоналу і там не передбачено умов для людей на візках або пенсіонерів похилого віку. До того ж як зазначила дівчина, у лікарні нібито нема де помитися, шматки стін нібито відвалюються прямо на голову і старі вікна не утримують тепло та впускають холод. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові однорічна дівчинка проковтнула 11 магнітів, що призвело до тяжкої хірургічної патології. За словами джерела, дитина потрапила до лікарні з підозрою на харчове отруєння. Проте те, що виявили медики у шлунку дитини, їх просто шокувало. Рентген показав, що є магніти. Щобільше, магніти з'єдналися між собою та утворили кільце. Це своє чергу призвело до важкої хірургічної патології - непрохідності кишківника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися