На «Барабашово» знесли торгові павільйони: що сталося (ФОТО)

В адміністрації «Барабашово» розповіли, з чим пов'язане знесення магазинів на території ТЦ

У Мережі з'явилися фотографії знесених магазинів на території ТЦ Барабашово. Містяни припустили, що демонтаж торгових павільйонів пов'язаний із будівництвом дороги, яка має з'єднати Салтівку та центр. Однак в адміністрації ТЦ спростували ці припущення. Про це повідомляє видання Status Quo.

За інформацією джерела, знесення павільйонів справді проводиться. Але будівництво дороги тут абсолютно ні до чого. Як заявив речник торгового центру Сергій Зайцев, на вулиці Амурській знесли кілька десятків магазинів. Це робиться у рамках програми з покращення логістики на ТРЦ.

picture

Також Зайцев наголосив, що знесені днями торгові павільйони це четверта частина програми.

picture

Процес демонтажу магазинів на території ТЦ розпочався ще восени 2021 року. Спочатку демонтували магазини на Амурській ближче до Тюринської. Там була проблема з паркуванням. Через те, що люди залишали свої авто прямо на проїжджій частині, це часто призводило до утворення заторів на дорозі. На місці знесених павільйонів є стоянка.

picture

Також Сергій Зайцев зазначив, що знесення деяких магазинів на червоних лініях дозволяє збільшити прохідність і покращити видимість.

picture

Фото: Telegram-канал "СТО Харків"

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав, що в одному з харківських секонд-хендів сталася пожежа. У Мережі опублікували відео з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що незабаром у харківських супермаркетах подорожчають одноразові пластикові пакети. Харків'янам розповіли, скільки коштуватиме один такий пакет покупцям.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися