Забавне відео: у Харківському зоопарку показали зимові розваги японського макака

У Мережі з'явилося цікаве відео розваги японських макак

Один з улюбленців відвідувачів зоопарку – японський макак. Він відрізняється особливою активністю та інтересом до навколишнього світу. Співробітники показали, як вихованець розважається у зимовий період. Відповідний ролик було опубліковано на YouTube-каналі Харківського зоопарку.

За словами співробітників зоосаду, японські макаки привертають увагу відвідувачів своєю незвичною поведінкою та активними прогулянками у зимову пору року. Щоб тварини не нудьгували, їм влаштовують справжні квести. Так, наприклад, під снігом для макак залишають їх улюблені ласощі, а ті своєю чергою їх розшукують.

Крім того, у пресслужбі зоопарку зазначили, що цей вид макак дуже добре піддається навчанню. Взимку їх можна навчити ліпити сніжки та зробити це ще однією розвагою для вихованців.

Цікаві факти про японські макаки:

• Вчені відзначили, що у цих макак є відмінна риса характеру – помста. У разі поразки в сутичці, макака може напасти на слабкішу їхню компанію свого опонента.

• Макаки, що живуть на узбережжях, плавають і навіть можуть пірнати в пошуках водоростей.

• Японські макаки доглядають один за одним, вичісуючи хутро, забираючи бруд та паразитів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харків'яни можуть безкоштовно відвідувати зоопарк до лютого. Проте варто відзначити, що відвідувати зоопарк можуть тільки ті, хто має при собі всі необхідні документи.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському зоопарку відсвяткували день народження бегемотихи Степаніди. Вихованцю подарували шикарний торт, що складається з її улюблених продуктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися