У Харківському зоопарку відсвяткували день народження бегемотихи Степаніди: що їй подарували (ВІДЕО)

Для іменинниці приготували торт із її улюблених продуктів

У Харківському зоопарку влаштували грандіозне свято на честь 29-го дня народження бегемотихи Степаніди. Про це повідомили на сторінці зоосаду у Facebook.

Організатори запрошували на святкування всіх бажаючих і для того, щоб на день народження Степаніди прийшло якнайбільше людей, його влаштували у вихідний день.

Як і замислювали організатори, гостей справді зібралося чимало, адже Степаніда є улюбленицею не лише наймолодших відвідувачів зоосаду, а й багатьох дорослих. Співробітники зоопарку зазначають, що сама бегемотиха завжди рада всім гостям.

На 29-й день народження Степаніди працівники зоопарку приготували для неї подарунок у вигляді фруктово-овочевої зірки, що складається з тих продуктів, які найбільше любить бегемотиха.

"Торт у вигляді зірки тому що вона улюблена зірка нашого відділу. Тортик складається з її улюблених продуктів: моркви, яблук, гарбуза, бананів. Ми додали до нього апельсини, ківі та пророщену зелень. Основою стало сіно", - розповіла заступник завідувачки зоологічної частини. Каріна Шевченка.

Ласощі припали до душі Степаниді та вже за лічені хвилини святковий торт зник з її вольєру.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що співробітники Харківського зоопарку запрошували на святкування дня народження бегемотихи Степаніди всіх бажаючих. Всім, хто прийшов, обіцяли всіх тематичні майстер-класи, веселі конкурси, вікторини, а також подарунки. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в зоопарку Харкова сталася важлива подія — його мешканцями стали три пінгвіни Гумбольдта. Ці пінгвіни дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися