Скільки грошей приносять АЗС у Харкові

У Харківській області сумарно понад 450 АЗС

На Харківщині на кінець 2021 року фахівці нарахували сумарно 462 АЗС. Відповідні дані опублікувало Головне управління статистики регіону.

Загалом через автозаправні станції продали нафтопродуктів і газу на 1048,3 млн грн, а роздрібний товарообіг склав 822,9 млн грн.

Статистика Харківської області:

У Харківській області індекс споживчих цін у грудні 2021 року у порівнянні з попереднім місяцем становив 100,7%, а з початку року взагалі 110,1%.

У Харкові та Харківській області за місяць відбулися зміни у цінах на м'ясо. Деякі види стали дорожчими, а деякі — навпаки, подешевшали. З повною статистикою можна ознайомитись у матеріалі на "Коментарях".

Також журналісти видання "Коментарі" порівняли, якими були ціни на продукти на початку поточного року та наскільки змінився цінник до кінця 2021-го. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові змінився цінник на тютюнові вироби. Найбільше подорожчали сигарети з фільтром медіум класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині за місяць відбулися деякі зміни у цінах на популярні серед городян фрукти й овочі. Остаточні дані можна переглянути на "Коментарях".

За результатами обстеження робочої сили за 9 місяців 2021 року у Харківській області працювало 1196,5 тис. осіб віком від 15 років. Загалом у регіоні працює 52,9% людей віком від 15 років, а серед населення у віці 15-70 років – 59,9%. Рівень безробіття старше 15 років становив 6,5%, серед осіб віком 15- 70 років – 6,6%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися