Харків'ян запрошують на цікаву та незвичайну виставку: вхід безплатний

Виставка триватиме з 2 по 8 лютого

У малому залі інформаційно-виставкового центру "Бузок" у Харкові протягом тижня проходитиме досить незвичайна виставка, де можна побачити картини, що перед цим кілька років знаходились у вуликах. Про це повідомляє сайт центру "Бузок".

Виставка представляє картини на полотнах, просочених прополісом, корисним для здоров'я людини. Перш ніж полотен торкнулася рука художника, вони протягом двох років перебували у вуликах і збагачувалися прополісом.

За словами джерела, прополіс має смолисту речовину від коричневого до темно-зеленого кольору, виробленого бджолами. Колір полотна – це відтінки пори року. Художники через ці картини передали життєвий настрій ілюбов до природи.

Виставка проходитиме з 2 по 8 лютого у малій залі інформаційно-виставкового центру "Бузок" по вулиці Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБа). Зазначається, що завітати на виставку можна з вівторка по неділю з 11:00 до 19:00. Вхід на виставку безплатний.

Організатори нагадують, що вхід можливий лише для тих, хто має при собі потрібні ковід-документи. Це стосується осіб, які досягли 18 років.

picture

Читайте також:
У Харківському зоопарку продовжили акцію та зробили вхід безплатним до весни. Однак відвідувачам, які досягли 18 років, слід мати при собі необхідні документи.

Незабаром із Харкова відкриють рейси до Барселони, Батумі, Праги, Тель-Авіва й інших міст. Вже відомий розклад і ціни на квитки. Частину рейсів відкриють у квітні, частину у травні, а рейси, що залишилися, - у червні.

Яким видам  "Картки харків'янина" надано пільги на проїзд у міському транспорті. Харків'янам відповіли на найпопулярніші питання про X-card у системі "Електронний білет".



Джерело: https://buzok.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися