«Це не губернатор, це посміховисько якесь», — Ярославський про Кучера

У Харкові відбулася зустріч Антикризового штабу, який об'єднує бізнес в боротьбі з коронавірусом

Сьогодні, 19 березня, в Kharkiv Palace відбулася зустріч Антикризового штабу Харківщини, який об'єднує бізнес в боротьбі з коронавірусом. Учасники зібрання - мер Харкова Геннадій Кернес і бізнесмен Олександр Ярославський.

"Ми з Олександром Владленовичем (Ярославський - ред.) перевернули Харків догори дном, коли Євро-2012 було, і зараз перевернемо, щоб захистити харків'ян", — сказав Кернес.

Мер зазначив, що на зустріч не прийшов народний депутат Олександр Фельдман, а також голова Харківської ОДА Олексій Кучер, замість якого на зустріч прийшов його заступник Тарас Пастух. Під час обговорення заходів, вжитих у зв'язку із загрозою поширення COVID-19, сталася перепалка між ним і відомим олігархом. Заступник Кучера намагався заявити про запрошення президента, однак підприємець не дав себе перебити.

"Ми всіх запрошували сюди. Це не губернатор, а якийсь...Помовчіть, вам слово дали? Я ще раз сказав: помовчіть. Давайте говорити про справу, а не про якісь "ми створимо". Поки ви створюєте, ми вже зробили конкретні кроки. Це не губернатор, це посміховисько якесь", - заявив Ярославський.

Станом на ранок 19 березня, в Харківській області немає людей з підозрою на коронавірус. У Харківській ОДА повідомили, що періодично, звичайно, буде з'являтися інформація про те, що кого перевіряють. За даними Міністерства охорони здоров'я України, згідно з даними на ранок 19 березня в Україні лабораторно підтверджено 16 випадків COVID-19, з них 2 летальних. Коронавірус зафіксували в наступних областях: Чернівецька (10 випадків, 1 летальний), Житомирська (1 летальний випадок), Київська (2 випадки), Донецька (1 випадок), Київ (2 випадки).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися