У віцемера Харкова народився син (ФОТО)

Євген Водовозов став батьком вчетверте

У заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова відбулося поповнення у сім'ї. Про цю радісну подію на своїй сторінці у Facebook повідомила дружина віцемера Ганна Водовоза, передає видання KHARKIV Today.

За словами джерела, Євген Водовозов став батьком вчетверте. Дружина Ганна народила 48-річного чиновника сина. Євген і Анна мають трьох старших дітей: сина Петра, а також двох дочок Єлизавету та Марію. Яке ім'я обрали новонародженому – не повідомляється.

5 лютого Ганна Водовозова опублікувала на своїй сторінці у Facebook пост про те, що її виписали з пологового будинку №1 і тепер вони разом із малюком вирушають додому. На виписку приїхав Євген Водовозов, а також їх старший син Петро.

Нагадаємо, що Євген Водовозов є заступником Харківського міського голови з питань інфраструктури міста з лютого 2015 року. До цього він був на посаді директора Департаменту інноваційного розвитку промисловості та транспортної інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації, радником Харківського міського голови.

Читайте також:

Дев'ять депутатів Харківської міськради можуть відкликати за прогули. Як виявилося, найбільше прогулів минулого року було у депутатів від ОПЗЖ. Відповідно до Закону "Про статус депутатів місцевих рад", депутата, який проігнорував понад 50% засідань без вагомої причини, може бути відкликаний і позбавлений мандата.

• Мер Харкова Ігор Терехов зізнався, з ким у нього роман. За його словами, зі своєю коханою він познайомився, коли вона брала у нього інтерв'ю. Також міський голова зазначив, що своїх стосунків вони не приховують.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися