"Наша область нічим не завинила мати таке позорище", - Ярославський розкритикував губернатора

На сьогоднішній зустрічі Антикризового штабу Харківщини олігарх Олександр Ярославський розкритикував главу ХОДА Олексія Кучера

Відомий харківський олігарх Олександр Ярославський на сьогоднішній зустрічі Антикризового штабу Харківщини розкритикував главу ХОДА Олексія Кучера за відсутність на засіданні. Про це бізнесмен заявив на спільному брифінгу з Геннадієм Кернесом.

За словами Ярославського, в склад антикризового штабу разом з ним увійшли мер Харкова і керівник області. Однак на сьогоднішньому засіданні з великим бізнесом спілкувалися тільки він і Кернес, а замість Кучера був присутній його заступник Тарас Пастух.

"Я просто вражений такому губернатору. Я вважаю, що наша область нічим не завинила мати таке позорище. Буду просити, не знаю кого просити, щоб був у нас дійсно гідний партнер в регіоні, з яким можна мати справу. Як це так? Домовитися на 13:00, взяти і не прийти, а прислати, вибачте за вираз, Пастуха якогось. Яка різниця, де він зараз час проводить? Мер знайшов час, привів із собою заступників, я знайшов час, а Кучер - не знайшов. Це просто ганьба", - емоційно висловився Ярославський.

Він виділив на боротьбу з COVID-19 три мільйони доларів, ще $560 тисяч вніс комерсант Павло Фукс. Відомо, що найближчим часом в місто привезуть 200 тисяч тестів на коронавірус.

Станом на ранок 19 березня, в Харківській області немає людей з підозрою на коронавірус.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися