У Харкові помітили незвичну снігову фігуру (ФОТО, ВІДЕО)

Креативні жителі Салтівки зробили снігове авто

Харків'яни зліпили справжню снігову машину, яка має досить реалістичний вигляд. Незвичайного "сніговика" зняли на відео та опублікували у Мережі. Про це пише видання Status Quo.

Жителі Салтівки виявили креатив та створили автомобіль зі снігу у дворі будинку на вулиці Туркестанській. Щоб фігура виглядала більш реалістичною, до неї додали "колеса" з покришок, зробили кермо з кришки, а також фари з пляшок. З боків, спереду та ззаду було вставлено скло.

picture

Варто зазначити, що машина-сніговик вийшла такого розміру, що всередині може вільно поміститися людина. Проте відучора до Харкова прийшло потепління. Через плюсову температуру сніг починає стрімко танути.

У Мережі користувачі позитивно оцінили роботу харків'ян, зазначивши, що снігова фігура справді вийшла незвичайною та реалістичною.

Читайте також:

У грудні 2021 року на вулицях Харкова стали з'являтися сніговики. Однак далеко не всі з них були звичною формою та розміром. Деякі виявили креатив і зліпили незвичайні снігові постаті. Фото робіт харків'ян було опубліковано у соціальній мережі.

В одному з дворів Харкова з'явився незвичайний ліхтар у вигляді пальми з кокосами. Його встановили на майданчику, поряд із лавками, де влітку вечорами відпочивають місцеві. Яскрава інсталяція привернула увагу фотографа, і він зробив кілька знімків із цією пальмою. Наразі це місце може стати новою фотозоною для харків'ян.

У Харкові мають намір реконструювати "сухий" фонтан на майдані Свободи. Роботи загалом коштуватимуть більш ніж 3 мільйони гривень. Варто зазначити, що фонтан було встановлено лише півтора року тому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися