Харків'янам пропонують вибрати "музичний" логотип міста

Логотип презентуватиме Харків серед майже 300 міст-партнерів всесвітньої мережі креативних міст ЮНЕСКО

Жителям міста пропонують взяти участь у створенні логотипу Харкова у сфері музики. Про це повідомляють у пресслужбі Харківської міської ради.

2021 року Харків отримав статус креативного міста ЮНЕСКО у номінації "Музика". Наразі харків'янам пропонують зробити унікальний логотип міста у сфері музики.

Зазначається, що затверджений логотип презентує Харкова серед майже 300 міст-партнерів всесвітньої мережі креативних міст ЮНЕСКО. Крім того, обраний логотип буде розміщено на офіційному сайті організації.

Активних жителів міста, які бажають стати частиною історії розвитку креативних індустрій, а також вписати в історію своє ім'я, запрошують приєднатися до створення логотипу. Для цього необхідно ознайомитись з технічним завданням, створити свій унікальний логотип та надіслати роботу на пошту [email protected]. Роботи городян прийматимуть до 14 лютого.

Читайте також:

• У харківських парках і скверах з'являться незвичайні локації у вигляді міні-бібліотек, де кожен бажаючий зможе взяти книгу, прочитати вдома, а потім повернути її назад. За словами мера міста Ігоря Терехова, бібліотеки зараз мають великий попит.

• З січня 2022 року було оновлено голосування у Рейтингу міст України. Харків'яни активно підтримують своє місто у голосуванні. Нині за Харків проголосували вже понад 16 тисяч людей. Завдяки цьому місто вже увійшло до ТОП-3 найкращих.

• На площі Свободи у Харкові проводитимуть реконструкцію "сухого" фонтану. На проведення робіт планується витратити понад 3 млн. гривень. Фонтан було встановлено на площі влітку 2020 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися