У харківських парках та скверах з'являться цікаві локації: подробиці

Мер Харкова розповів, якими локаціями незабаром поповняться парки та сквери міста

У Харкові планують відкривати міні-бібліотеки. Незабаром вони можуть з'явитися у парках та скверах міста. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Мер Харкова Ігор Терехов після відвідування бібліотеки-філії №50 Централізованої бібліотечної системи Київського району заявив, що в мікрорайонах міста з'являтимуться невеликі бібліотеки.

За словами мера, бібліотеку, яку він сьогодні відвідав, було відкрито на прохання місцевих жителів. На сьогодні вона має попит, читачів приходить чимала кількість.

"Це добре, коли люди різного віку читають. Коли людина читає, вона розвивається інтелектуально. Хотілося б створити такі бібліотеки в кожному мікрорайоні міста", - сказав мер.

Таким чином, у Харкові незабаром можуть з'явитися невеликі бібліотеки в кожному мікрорайоні. Також планується створення таких самих зон бук-кросінгу, як у парку імені Горького. Тобто людина зможе взяти книгу, прочитати її вдома та повернути назад. Терехов наголосив, що такі локації з'являтимуться в інших скверах та парках міста.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що на одній із вулиць з'явився незвичайний ліхтар у вигляді пальми з кокосами. Харківський фотограф опублікував у Мережі фото яскравої інсталяції. Це місце може стати новою фотозоною для мешканців міста. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові протягом місяця відбуватиметься цікава та досить незвичайна виставка. Головною особливістю є полотна. До того як рука художника торкнулася полотна, вони два роки пролежали у вуликах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися