На Харківщині народилася дитина з рекордною вагою (ВІДЕО)

Пологи тривали 15 годин

У місті Первомайському, що на Харківщині, народилася дівчинка вагою 5 кг 160 г. Для Первомайської ЦРЛ це абсолютний рекорд, оскільки дитина з такою вагою народилася у її стінах вперше. Про це повідомляє телерадіокомпанія "Надія".

За словами джерела, дівчинка з рекордною вагою народилася в сім'ї Аліни та Володимира Човган, яка проживає у Сахновщинському районі Харківської області. Попри велику вагу дитини, пологи пройшли природним шляхом, проте тривали цілих 15 годин. Підтримував породіллю її чоловік, який був присутній протягом усього процесу. Новонароджену дівчинку назвали Емілі. Лікарі зазначають, що вона здорова та почувається добре.

"Ми не очікували, що така велика дитина народиться. Нам говорили, що вона буде великою, але ми не знали наскільки. Ми теж були у шоку", - каже мама новонародженої Емілі.

Акушер-гінеколог родового відділення Першотравневої лікарні Ірина Васильєва зазначила, що для життя відділення це є досить знаменною подією. Медики припускали, що дитина буде великою, тому на пологах залишилася найвідповідальніша бригада лікарів. На щастя, все пройшло успішно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова сталася радісна подія – народився син. Наразі віцемер є батьком чотирьох дітей. Про виписку з пологового будинку на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила дружина Водовозова.

Також видання повідомляло про те, що в одній із харківських шкіл стався скандал. Діти молодшої школи зняли на відео, як вчителька некоректно поводиться з їх однокласником. Жінка кричить на дитину, коли вона вже плаче, та тягає її за руки. На відео звернули увагу у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися