Скандал у харківській школі: діти зняли на відео, як вчителька знущається з їх однокласника

Діти розповіли, що вчителька нібито душила хлопчика

Співробітники Ювенальної превенції ГУНП у Харківській області виявили у соціальній мережі відео, яке, за твердженням автора, було знято в одній зі шкіл Харкова. На відео вчитель кричить на дитину, тягне за руку, а хлопчик плаче. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник начальника ГУНП у Харківській області В'ячеслав Марков.

Інцидент знімали на відео однокласники хлопчика. Вони також розповіли, що вчителька нібито душила дитину. Однак цей момент не потрапив у ролик. Коли вчителька тягне за руку дитину та підвищує на неї голос, вона плаче та каже, що нічого не зробила. Проте жінка продовжує свої дії.

picture

Фото: В'ячеслав Марков

У поліції повідомили, що ця подія справді сталася в одній із харківських шкіл. Встановлено, що відео було знято на уроці 31 січня 2022 року. Інформація про цей інцидент внесена у систему "Інформаційний портал".

За словами правоохоронців, наразі співробітниками поліції проводиться всебічна перевірка та правова оцінка події.

Читайте також:

На Харківщині мати школяра заплатить штраф за сина через булінг із його боку. П'ятикласник нецензурно ображав своїх однокласників і бив їх.

Під Харковом повісився вчитель фізкультури у навчальному закладі. Трагедія сталася всередині дня, тіло знайшли на дереві прямо перед школою. У чоловіка залишилися дружина та 17-річний син, а на роботі він був на "хорошому рахунку", веселий і чуйний.

На Харківщині звільнилася найкраща вчителька року. Педагога "травили" за оригінальні ідеї та проєкти. Вчителька зазначила, що всі її починання та проєкти блокувалися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися