У Харкові схрестили джип з танком та виставили витвір на продаж (ВІДЕО)

Харків'яни поставили Mitsubishi Pajero Sport на гусеничний хід

У Харкові жителі поставили нерозмитнений Mitsubishi Pajero Sport 2003 року випуску на гусеничний хід та виставили на продаж за 15 тисяч доларів. Про це розповіли на автомобільному сайті Auto24.

Цей автомобіль навряд чи продають для їзди міськими дорогами. Швидше за все, зазначений екземпляр можуть використовувати або мисливці, або рибалки, або ентузіасти.


Інші новини з автомобілями:

 Раніше "Коментарі" розповіли, які автомобілі найчастіше купують жителі Харківської області й коли люди це роблять. При цьому рейтинг щодо автомобілів сегментований.

 У Харкові забиратимуть машини за борги за допомогою камер відеофіксації. За допомогою відеокамер можна відстежити машини, які перебувають у розшуку. Надалі це спростить процедуру їхнього арешту, опису та продажу.

 Харківський "Держпром" купив найдорожчі Skoda в Україні — ХАЦ. Вартість одного автомобіля становила понад 700 тисяч гривень. Де-факто це найдорожча Skoda Octavia, яку купують в Україні

 Найдорожчий позашляховик світу був помічений на одній із вулиць Харкова. У Мережі опубліковано ФОТО. За словами джерела, вартість такого автомобіля стартує від 12 млн гривень. Городяни помітили елітний кросовер, коли він проїжджав повз хрущовки ґрунтовою дорогою, з боків якої видніються залишки сміття.

 З 24 січня 2022 року на маршрут № 67, який пов'язує станцію метро "Холодна гора" із "Центральним ринком", випустили муніципальні автобуси. Всього на маршруті працює три турецькі автобуси "Карсан". Вартість проїзду автобусом становить 9 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися