Які знижки можуть отримати власники «Карти харків'янина»: повний список

Власниками «Карти харків'янина» вже встигли стати понад 380 тисяч людей

На сьогодні до соціального проєкту "Карта харків'янина" приєдналося вже приблизно 150 партнерів. На сторінці "Адміністрація Московського району Харківської міської ради" у Facebook оголосили повний список партерів та знижок, які вони надають власникам "X-card".

До лютого 2022 року "Картку харків'янина" вже встигли отримати понад 380 тис. мешканців міста. Крім того, за минулий тиждень анкету на отримання X-card заповнили понад 1,7 тис. харків'ян. Міська влада планує й надалі розвивати та вдосконалювати цей проєкт. Так, незабаром "X-card" можуть зробити платіжною картою.

Власники "Картки харків'янина" мають змогу отримувати знижки на різні товари та послуги за допомогою своєї картки. Партнерами проєкту є продуктові магазини, освітні установи, медичні центри, музеї, кінотеатри, боулінг-клуб, аптеки, комунальні підприємства, заправки, ритуальні служби, охоронні фірми та багато інших.

Харків'янам представили повний список партнерів проєкту "X-card", а також інформацію про те, яку знижку можна отримати у тому чи іншому магазині, закладі тощо.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло про те, що новими партнерами "Картки харків'янина" стали сервісні центри, телевізійні оператори, магазини техніки, оператори мобільного зв'язку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі. Харків" інформував про те, яким видам "Картки харків'янина" надано пільги на проїзд у міському транспорті. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Ольга

15 лютого 2022, 18:21

Как узнать когда будет готова карточка и где?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися