Харків'ян запрошують на цікаву виставку: вхід безкоштовний

Виставка проходитиме з 16 по 10 березня

Цього місяця у Харкові відкривається виставка декоративного розпису під назвою "Харківська оаза". На ній свої роботи представить Землянська Тетяна. Про це повідомляється у пресслужбі Харківського обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва.

Основним сюжетом у творчості майстра стала любов до свого рідного міста. Саме її автор постаралася втілити у серії "Харківська оаза". Представлені роботи будуть дивувати гостей виставки оригінальністю, багатошаровим малюванням, тонкою деталізацією елементів, створені завдяки поєднанню різних технік: традиційного живопису та Петриківського розпису.

"Місце, де ми живемо, багата мальовничими відокремленими куточками, де вирує свій таємничий та несподіваний світ. Варто тільки зробити кілька кроків у бік від міського життя, заглибитися в ліс, вийти на берег ставка, і те, що постане перед очима – це зовсім інше казкове життя, тендітне та загадкове", — зазначила Землянська.

Автор зобразила у своїх роботах усамітнені загадкові куточки Харківщини: види Харківської "Швейцарії", річка Очеретянка, річка Уди та соснові ліси у Пересічному, а також справжня "оаза" – хутір Зіньківський під Вільшанами.

Виставка триватиме з 16 лютого до 10 березня.

Адреса:

м. Харків, вул. Пушкінський, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Графік роботи:

Пн-Сб з 11:00 до 19:00, неділя та понеділок – вихідний. Вхід безкоштовний.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що 13 лютого у парку Горького буде організовано свято до Ню всіх закоханих. Адміністрація парку опублікувала програму заходу.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові планують реконструювати сквер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися