Рейтинг міст України: на якому місці Харків

Харків опинився у трійці найкращих міст країни на думку українців

З початку 2022 року було відкрито нове голосування за найкраще місто України. Завдяки великій кількості голосів Харків зараз входить до п'ятірки лідерів. Про це повідомляє сайт MistoUa.

За два з половиною місяці 2022 року за Харків віддали свої голоси 20 346 людей. Це підняло місто на другий рядок у рейтингу найкращих. Зазначимо, що минулого понеділка кількість відданих за Харків голосів становила 14 275.

Перше місце зараз займає Луцьк. За нього проголосували 23 234 особи. За тиждень побільшало трьох тисяч голосів. До речі, минулого року Луцьк був на 10-й позиції в рейтингу.

Як виглядає п'ятірка лідерів у рейтингу міст 14 лютого:

1 місце – Луцьк. 23 234 голоси;

2 місце – Харків. 20 346 голосів;

3 місце – Павлоград. 5577 голосів;

4 місце – Запоріжжя. 2 632 голоси;

5 місце – Ізмаїл. 1281 голоси.

Загалом у рейтингу 50 міст. Столиця України, до речі, опинилась на 11 місці з результатом 206 голосів.

picture

picture

Залишити свій голос на сайті дуже просто – достатньо натиснути на "Голосувати". До речі, віддати свій голос можна лише один раз на добу.

Читайте також:

Що харків'яни шукають у Google. Названо найпопулярніші запити за останній тиждень. У топі тим зараз перебуває "війна". Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Синоптики озвучили прогноз погоди на тиждень у Харкові та області. За їхніми словами, харків'янам варто очікувати на різкі перепади температур. До міста прийде як різке похолодання, і різке потепління.

Харків потрапив до топ-15 міст світу з пробок на дорогах. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися