У Харкові зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на тиждень

Цього тижня на мешканців Харкова та Харківської області очікують різкі перепади температур. До середини тижня відбудеться значне похолодання, а до кінця – різке потепління. Про це повідомляється на сайті Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Так, за даними синоптиків, у понеділок, 14 лютого, погода у місті та області буде хмарною, без опадів. У місті температура повітря підніметься до 4 градусів вдень. В області – до 2 градусів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с.

У ніч на 15 лютого в Харкові та області стовпчики термометрів впадуть до -13...-15 градусів. На ранок на дорогах та тротуарах очікується ожеледиця. Вдень потеплішає до +6 градусів. Вітер південний, 5-10 м/с.

У середу, 16 лютого, вночі похолодає до -8 градусів, а до дня температура повітря підніметься до 6 градусів. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с.

Ніч на 17 лютого буде вже не такою холодною, як минулі. Синоптики прогнозують до -3 градусів. Вдень температура підвищиться до +7. Без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с.

Наприкінці робочого тижня, у п'ятницю, 18 лютого, температура протягом доби – від +1 до +6 градусів. У цей день очікується невеликий дощ з мокрим снігом. До цього дня вночі буде йти дощ. Вітер південний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові в річку Уди скидають відходи. Екоактивіст Артем Приходько опубліковано відео на сторінці, де показав, наскільки зараз забруднена вода в річці.

Також видання повідомляло про те, що харків'янам пропонують вибрати "музичний" логотип міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися