Харків'ян запрошують на цікаву виставку: безкоштовний вхід

Виставка проходитиме з 15 по 27 лютого

Із завтрашнього дня у Харкові проходитиме виставка під назвою "Годинник простих промов". Відвідати її зможе кожен охочий абсолютно безкоштовно. Про це повідомляє Інформаційно-виставковий центр "Бузок".

Художником, який презентував свої картини на виставці, стане Юлія Зіркова. З 2019 року – член Національної Спілки Художників України, а також міжнародної спілки художників Братислави European Union of Artist Словаччина, Братислава.

Мета художнього проєкту – розвинути погляд на речі, побачити просте через складне та відчути складність у простому, показати глядачеві різноманітність форм, формування іншого художнього контексту зовнішнього світу через складність внутрішнього погляду на звичайні мотиви, предметні мотиви, вічні речі, які трансформуються на уяву художника через його бачення. Як наслідок, образи набувають іншої форми. Процес створення постає як характеристика часу, змінюючи прості речі у процесі творчого пошуку.

Завітати на виставку можна з вівторка по неділю з 11:00 до 19:00. Понеділок – вихідний. Адреса: вулиця Сумська, 25 (праве крило ХНАТОБ). Вхід безкоштовний. При собі необхідно мати засоби індивідуального захисту, а також необхідні ковід-документи.

picture

Читайте також:

• У День святого Валентина харківський нацгвардієць зробив пропозицію своїй дівчині, яка є його товаришкою по службі. Цей неймовірний момент було знято на відео.

• Харків опинився у п'ятірці найкращих у рейтингу міст, який проводять щороку. З січня 2022 року голосування оновилося і тепер харків'яни можуть знову голосувати за своє місто.



Джерело: https://buzok.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися