День усіх закоханих: у Харкові нацгвардієць романтично освідчився своїй дівчині (ВІДЕО)

Співробітниця курсанта відповіла йому "Так"

Курсант командно-штабного факультету Академії Національної гвардії України Денис Вербицький вирішив зробити пропозицію руки та серця своїй товаришці по службі Світлані незабутнім, тому ретельного його організував до Дня святого Валентина так, щоб дівчина ні про що не здогадалася. Про це йдеться у пресслужбі Національної гвардії України.

За легендою дівчина брала участь у зніманні флешмобу до 14 лютого і записувала, як і інші товариші по службі, вітання перед камерами. Тоді Світлана ще не знала, що 100 курсантів вишикувалися таким чином, щоб вийшла форма серця, саме для неї.

Поки курсанти вимовляли промову, Вербицький непомітно підійшов до своєї дівчини, яка стояла спиною до нього, став на одне коліно і простяг величезний букет троянд. Дівчина обернулася і не повірила своїм очам, побачивши свого коханого. Хлопець вимовив зворушливу промову, після чого зробив пропозицію. Його товариша по службі відповіла "Так".

Як це було, ви можете переглянути у відео.

Читайте також:

У День святого Валентина, 14 лютого, ввечері по Харкову курсуватиме "трамвай закоханих". Пасажирам розкажуть цікаві історії про кохання, а вся півторагодинна поїздка супроводжуватиметься романтичною музикою. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

У Харкові протягом усього тижня очікуються температурні стрибки. Спершу очікується різке похолодання, а за ним різке потепління. Синоптики розповіли, коли варто очікувати на потепління.

Харків'янам пропонують вибрати "музичний" логотип міста. Логотип презентуватиме Харків серед майже 300 міст-партнерів всесвітньої Мережі креативних міст ЮНЕСКО.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися