У Харківській області можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту: що це означає

Також у людей можуть перевіряти документи, що засвідчують особу, та проводити огляд автомобілів

Служба безпеки України у Харківській області проводитиме контрдиверсійні навчання. Громадян просять носити із собою документи, що засвідчують особу. Про це повідомляється у пресслужбі СБУ у Харківській області.

За інформацією джерела, багатоетапні контрдиверсійні навчання у Харківській області розпочинаються відсьогодні, 15 лютого, і будуть проводитися до початку березня на всій території області. Наголошується, що особлива увага буде зосереджена на прикордонних районах.

Головна мета цих навчань – удосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об'єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп.

На час проведення навчань для громадян можуть виникати деякі незручності, оскільки навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних. Буде використана спецтехніка й озброєння. Жителів області попереджають, що на окремих територіях, можливо, буде запроваджено тимчасові обмеження пересування людей і транспорту. У людей можуть перевіряти документи, що засвідчують особу, на вулицях. Також можуть оглядати авто. Громадян просять спокійно та з розумінням до цього поставитися.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що харків'яни шукають у Google. У ТОП тем, що цікавлять харків'ян, входить можливе вторгнення Росії в Україну. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що Зеленський заговорив російською під час засідання Конгресу місцевої та регіональної влади у Харкові. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися