Харків'янам показали елітні камери у СІЗО (ФОТО)

У Харківському СІЗО з'явилися нові VIP-камери

Харків'янам показали нову платну VIP-камеру у слідчому ізоляторі для трьох ув'язнених. Відповідні фотографії опублікували у Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання карних покарань.

Окрім платної камери у СІЗО з'явилися і дві безплатні з кухнями, сучасними санвузлами, телевізорами та побутовою технікою. Дані "квартирки" розраховані на 8 та 14 осіб. Камери вже використовують.

Крім цього, зараз ремонтують три палати, дві з яких утримують підлітків. У сумі за 2021 рік та початок 2022 року у Харкові покращили умови утримання більш ніж 100 ув'язненим.

Новини інфраструктури у Харкові:

У Харкові хочуть побудувати скейт-парк та памп-трек. На виготовлення проєктно-кошторисної документації в городі планують витратити 66 млн гривень. Роботи планують завершити вже до кінця 2022 року.

У Харкові проведуть реконструкцію "сухого" фонтану, який у 2020 році було встановлено у сквері на площі Свободи. Загалом на нього планують витратити понад три мільйони гривень.

У Чугуєві збудують сучасний майданчик для вигулу собак. Поки що в місті немає жодного спеціального майданчика для вигулу та тренування тварин і влада нарешті відгукнулася на прохання мешканців.

В Україні 14 лютого опублікували рейтинг усіх міст на сайті MistoUa. П'ятірка лідерів згідно з читачами будівлі виглядає наступним чином: 1 місце – Луцьк. 23 234 голоси, 2 місце – Харків. 20 346 голосів, 3 місце – Павлоград. 5 577 голосів, 4 місце - Запоріжжя. 2 632 голоси, 5 місце – Ізмаїл. 1281 голоси.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися