У Харкові перенесли суд над Миколою Харківським: резонансна ДТП на проспекті Гагаріна

Адвокат Миколи Харківського захворіла

У Харкові Червонозаводський районний суд переніс справу Миколи Харківського щодо смертельної ДТП на проспекті Гагаріна. Про це розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

Зазначається, що про перенесення попросила адвокат підозрюваного, оскільки вона захворіла. Поки що суд не призначив нову дату судового засідання.

Контекст:

 У Харкові 19 січня відбулося судове засідання, під час якого вирішувалося питання щодо продовження терміну утримання Миколи Харківського, учасника смертельної ДТП, під вартою. Суд задовольнив позов прокуратури та арешт Харківського без права вийти під заставу  на 60 діб – до 19 березня.

 Микола Харківський у перерві судового засідання сказав своєму адвокату Інні Данилової: "Я не приїжджатиму на суди!... Пох*й на все!" Свідками цієї ситуації були журналісти "Cуспільного".

 Адвокат Харківського просила проводити судові засідання у закритому режимі, обґрунтувавши це тим, що її підзахисний є неповнолітнім, а їй як адвокату підозрюваного у смертельній ДТП надходять погрози. Проте їй у проханні відмовили.

 Нагадаємо, 26 жовтня 2021 року на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові трапилося смертельне ДТП. Автомобіль Infiniti на великій швидкості пролетів на червоне світло світлофора та зіткнувся з Chevrolet. За кермом останнього авто знаходився 58-річний чоловік. Він загинув на місці події. Ще троє людей потрапили до лікарні з різними травмами. Було встановлено, що водієм Infiniti був Микола Харківський 2005 року народження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися