Харків’ян просять залишатися вдома на час карантину

Медики та патрульні виклали у соцмережі фотографії з проханням провести карантин вдома

Лікарі та патрульні звернулися до харків’ян з проханням залишатися вдома на час карантину. Відповідні повідомлення з фотографіями з’явилися на сторінках КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" та Патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, медики виклали фото на фоні машин швидкої допомоги на якому тримають в руках напис: "Ми залишаємось на роботі заради вас! Будь ласка, залишайтеся вдома, заради нас!"

Патрульні ж просять населення підтримати медиків. Поліцейські теж оприлюднили світлину, на якій вони тримають у руках напис: "Вони залишаються там заради вас! Будь ласка залишайтеся вдома заради них!". До фото додали допис з проханням підтримати медичних працівників.

"План такий: на час карантину ви сидите дома, а ми охороняємо вас. Усім здоров‘я!", - також йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській ОДА хочуть залишити районні лікарні області без апаратів вентиляції легенів. Забрати обладнання для передачі його в обласну інфекційну лікарню хочуть у лікарень в Шевченківському і Лозівському районах області. При цьому ці медзаклади взагалі залишаться без подібних апаратів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися