У Харківській області на кордоні з Росією щодня стоїть величезна черга з фур (ВІДЕО)

На "Гоптівці" утворилася багатокілометрова черга з фур

У Харківській області на під'їзді до пункту пропуску "Гоптівка" утворилася черга з фур приблизно на 4 кілометри. Про це пише "Суспільне".

За словами речника Харківського прикордонного загону Максима Бояра, таку ситуацію на кордоні фіксують щодня. Максим зазначив, що Росія дуже довго оформляє вантажівки та утворюється черга. При цьому пропуск вантажівок не впливає на швидкість оформлення легкового транспорту.


Інші новини:

Президент Володимир Зеленський зробив нові призначення у Харківській області. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові через масові чутки про вторгнення Росії жителі не побігли масово оформляти закордонні паспорти. Про це розповіли у Державній міграційній службі Харківської області.

Харківська обласна державна адміністрація повідомляла, що буде на порядку денному на засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців. Президент вкотре заявив, що українська держава сьогодні сильна як ніколи, а 16 лютого стане Днем єднання.

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії. Міський голова попросив мешканців Харкова зберігати спокій і зазначив, що ситуація залишається стабільною. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський дав олігархам і нардепам 24 години, щоб вони повернулися до України. Володимир Зеленський під час брифінгу після зустрічі з канцлером ФРН Олафом Шольцом розповів журналістам, що не вивозив свою сім'ю за кордон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися