У Харкові проходить Конгрес місцевої та регіональної влади за участю Зеленського: що на порядку денному

У заході також бере участь голова ХОДА Олег Синегубов

У Харкові розпочалося засідання Конгресу місцевої та регіональної влади під керівництвом Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

За словами джерела, Зеленський прибув до Харкова сьогодні вдень із робочим візитом. Зараз за його участі проводиться Конгрес місцевої та регіональної влади. На порядку денному для кількох важливих питань життєдіяльності Харківського регіону, а також усієї держави:

• стан виконання закону України "Про основи національного спротиву";

• забезпечення фінансової та енергетичної стабільності в Україні;

• готовність до реалізації у поточному році проєктів програми Президента України "Велике будівництво",

Крім того, будуть розглянуті заходи щодо підвищення рівня енергоефективності та термомодернізації житлового фонду.

У ХОДА зазначили, що серед головних завдань Конгресу – сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів. Також моніторинг суспільно-політичних та соціально-економічних дій на регіональному та місцевому рівнях.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на 11 лютого було заплановано візит Володимира Зеленського до Харкова. Як виявилося, цього дня під стінами Харківської обласної державної адміністрації планується проведення щонайменше чотирьох акцій протесту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 10 лютого пресслужба ХОДА оголосила про те, що за рішенням Володимира Зеленського 11 лютого у Харкові відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки та оборони України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися