Зеленський зробив нові призначення у Харківській області

Документ підписав 8 лютого

Володимир Зеленський призначив двох суддів у Харківській області. Про це повідомляє сайт Президента України.

Глава держави підписав указ про призначення суддів до Коломацького районного суду та Первомайського міськрайонного суду. Відповідний указ № 42/2022 опубліковано вчора, 8 лютого, на офіційному сайті президента.

Так, посаду судді у Коломацькому районному суді обійняв Скляренко Михайло Олексійович. Суддею Першотравневого міськрайонного суду став Кончєв Олег Володимирович.

Читайте також:

• Наприкінці січня 2022 року мер Харкова зробив нову кадрову назву. Ігор Терехов призначив нового керівника Адміністрації Холодногірського району. Нова голова Холодногірської РДА зазначила, що добре знайома з проблемами мешканців цього району, тому у своїй роботі вона враховуватиме їх побажання, прохання, скарги тощо. Також вона подякувала міській владі за довіру.

• У середині грудня минулого року Ігор Терехов призначив нового голову Адміністрації Московського району. Розпорядження підписали мер 14 грудня. Того ж дня Терехов представив міській владі нового колегу. У заході взяли участь депутати міської, а також обласної рад, підприємці та районний актив.

Дев'ять депутатів Харківської міськради можуть відкликати за прогули. Стало відомо, що найчастіше засідання прогулювали депутати від "Опозиційної платформи — За життя" (ОПЗЖ). Чверть депутатів цієї фракції може бути відкликано. Варто зазначити, що екссуддя з ОПЗЖ Денис Нев’ядомський не був присутній на профільній комісії жодного разу за рік. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися