У Харкові грошима за вакцинацію тепер можна сплатити комунальні послуги

Харків'яни можуть сплатити газ тисячею за вакцинацію

Українці після вакцинації одержують тисячу гривень у рамках програми "єПідтримка". Цими грошима жителі віком понад 60 років тепер можуть оплачувати газ. Про це розповіли у пресслужбі ТОВ "Харківгаз збут".

Оплачувати рахунки можна або через сайти та мобільні програми банків, або на сайті "Твій Газзбут", або через Viber бот "Твій Газзбут". Крім цього, якщо у людей не вистачає грошей на карті "єПідтримка", то можна сплачувати рахунки частинами.

Контекст:

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

 Лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році додана смертність має змінитися компенсацією (зменшенням кількості летальних наслідків у порівнянні з допандемічним періодом). Тобто, поточний рік буде не таким трагічним як минулий.

 Нагадаємо, відомі волонтери, музиканти та промисловці Харківської області знялися у відеороликах, які підготувало МОЗ спільно з Червоним Хрестом. Раніше з'явилося звернення від волонтерки Наталії ПоповоїДівчина заявила, що вона вакцинувалася, та закликала людей наслідувати її приклад.

 На Харківщині зросла середня зарплата до 14 843 гривень. При цьому у регіоні почали підвищувати деякі тарифи. Так, у Лозовій мають намір підняти тарифи на воду і це при тому, що там підіймали ціну зовсім недавно. Підвищення середньої зарплати – одна з причин підвищення тарифів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися