В Харкові поліція взялася за порушників карантину

Порушникам загрожують чималі штрафи

Сьогодні, 20 березня, поліція склала 5 адміністративних протоколів за порушення правил дотримання карантину, який впровадили в місті з метою перешкоджання розповсюдженню коронавірусу. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Порушників виявили у Київському та Новобаварському районах Харкова.

Так, на майдані Конституції 41-річний підприємець не припинив роботу кафе, а 42-річний бізнесмен торгував непродовольчими товарами на ринку "Барабашова". 

На Білгородському шосе патрульні поліцейські виявили водія, який перевозив пасажирів на транспортному засобі "I-VAN" з перевищенням встановленої норми.  

Протоколи отримали також власники шиномонтажу на проспекті Любові Малої і магазину будівельних матеріалів на вулиці Москалівській, які продовжували працювати замість того, щоб зачинитися. 

Протоколи склали за ч. 1 ст. 44-3  (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожують чималі штрафи. Так, згідно з санкцією статті для громадян передбачено штраф від 17 до 32 тисяч гривень, для посадових осіб - від 34 до 170 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що лікарі швидкої допомоги та патрульні звернулися до харків’ян з проханням залишатися вдома на час карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися