У Харкові знайшли жінку, яка пропала, повертаючись увечері з ринку (ФОТО)

Пошуки тривали з 22 грудня 2021 року

У Харкові завершено пошуки 40-річної жінки, яку розшукували протягом майже двох місяців. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

За словами волонтерів, пошуки харків'янки було припинено 15 лютого. На щастя, жінку знайшли живою і з нею все гаразд. Подробиць про те, де вона знаходилася, поки велися її пошуки, поки що ніяких не повідомляється.

Нагадаємо, що 22 грудня приблизно о 22:00 жінка поверталася з Кінного ринку, але додому так і не прийшла. Рідні зниклої забили на сполох і почали її розшукувати. Загалом пошуки тривали майже два місяці.

picture


Читайте також:

У лютому в Харкові безвісти зник 44-річний чоловік. Волонтери розповіли, що 10 лютого він вийшов із Харківської міської клінічної лікарні та попрямував у невідомому напрямку. З того часу про місцеперебування харків'янина немає жодної інформації. У Мережі було опубліковано орієнтування. Також наголошувалося, що чоловік потребує медичної допомоги.

У Чугуївському районі Харківської області безслідно зник 55-річний чоловік. Його пошуки продовжуються вже протягом п'яти місяців. У групі пошуково-рятувального загону "Мілена" повідомили, що 20 вересня 2021 року чоловік вийшов із дому та не повернувся. Родичі що неспроможні вийти із нею зв'язок. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області протягом двох тижнів розшукують 62-річного чоловіка, який вийшов з дому та безслідно зник. Волонтери розмістили у соціальній мережі його фотографію та зазначили, що у чоловіка є особлива прикмета – шрам на шиї. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися