Шостий день війни: мер Ігор Терехов звернувся до харків'ян

Міський голова розповів про ситуацію у місті станом на ранок 1 березня

Сьогодні, 1 березня, харківський мер Ігор Терехов записав відеозвернення до городян та розповів, що зараз відбувається у Харкові. Відео було опубліковане на офіційній сторінці Ігоря Терехова.

Мер почав свою промову з того, що вранці сьогоднішнього дня в Харкові окупантами було завдано удару по будівлі Харківської обласної державної адміністрації . Внаслідок цієї події загинули та постраждали люди.

Далі Терехов зазначив, що перевів усі комунальні служби на режим повної готовності. Вже частково вдалося відновити теплопостачання. Також частково було відновлено електроенергію.

За словами градоначальника, хлібзаводи також продовжують свою роботу. Далі продукцію розвозять містом, магазини та супермаркети.

"Ми продовжуємо! Ми працюємо! Ми живемо! Ми тримаємося! Харків переможе. Ми разом. Ми - харків'яни", - сказав мер.


Читайте також:

Окупанти розбомбили центральну частину Харкова. Вранці 1 березня у Харкові окупанти завдали серйозного ракетного удару. В результаті було пошкоджено кілька будівель. Серед них і будівля Харківської обласної державної адміністрації. Повідомляється про постраждалих та загиблих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Фельдман прокоментував ситуацію у харківському екопарку. За його словами, внаслідок війни в екопарку є жертви серед тварин. Мавп розібрали по будинках і квартирах, вирушили у безпечніше місце фламінго та деякі інші тварини, наприклад – вихованці Театру дітей та тварин.

Міського голову Куп'янська підозрюють у зраді. За даними прокуратури, 27 лютого мер Куп'янська запропонував солдатам РФ підтримку.



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися