В міграційній службі розповіли, як працюватимуть на час карантину в Харківській області

В ДМС прийматимуть громадян тільки у виключних випадках

В Харківській області на період карантину, який оголосили через загрожу розповсюдження коронавірусної інфекції, міграційна служба Харківщини змінила порядок роботи. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДМС України в області.

Так, в міграційній службі обіцяють продовжити прийом громадян, але вестимуть його тільки у виключних випадках.

До таких випадків віднесли: оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг. Крім того будуть вклеювати фотокартки до паспорта по досягненню особою відповідного віку.

Також обіцяють оформлювати паспорти для виїзду за кордон у зв’язку з необхідністю термінового виїзду та видавати посвідки на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства. Також у разі невідкладної необхідності.

Обслуговувати громадян, які хочуть звернуться до ДМС з іншими питаннями, будуть після закінчення карантину. Ті,  хто вже сплатив адміністративні послуги,  також зможуть скористатися квитанцією після скасування карантину.

Крім того, територіальні підрозділи ДМС на Харківщині працюватимуть в дистанційному режимі. Зокрема, надаватимуть консультації телефоном та за допомогою електронної пошти. Контактну інформацію можна знайти тут

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в міськраді Харкова розповіли, як та які послуги під час карантину харків’яни можуть отримати дистанційно.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися