Коли у Харкові відключать опалення

Харків завершує опалювальний сезон

У Харкові з 15 квітня закінчується опалювальний сезон, оскільки температура вже дозволяє. Відповідне розпорядження підписав міський голова Ігор Терехов.

"Натомість постачання гарячої води відновлено у понад 3000 будинків. Не припиняються ремонтні роботи та ліквідація дефектів після обстрілів. Після завершення опалювального сезону активізуються відновлювальні роботи на джерелах теплопостачання і підготовка до нового опалювального сезону 2022-2023 р.", - пише у "Харківських тепломережах".

Контекст:

•  Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Харківські комунальники нарівні з військовими та медиками стали справжніми героями. Буквально під обстрілами чоловіки не перестають працювати, прибирають вулиці, налагоджують та відновлюють комунікації. На жаль, іноді працівники гинуть прямо під час роботи. Востаннє машина обленерго на виїзді із Дергачів підірвалася на міні.

 До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися