Стало відомо, скільки кілометрів доріг зруйновано в Харківській області через російське вторгнення

Сьогодні дорожники області продовжують роботу на найважливіших транспортних коридорах

Через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України дорожній інфраструктурі державного значення Харківщини завдано збитків близько 30 млрд гривень. Зруйновано або пошкоджено 11 мостів та шляхопроводів, понад 800 км державних доріг у регіоні. Таку інформацію Харків Times надали у ХОВА, посилаючись на Службу автомобільних доріг області.

У відомстві зазначають, що ці підрахунки є попередніми у зв'язку з тим, що частина області все ще окупована російськими військами, там ведуться бойові дії.

Сьогодні шляховики області продовжують роботу на найважливіших транспортних коридорах.

"Одразу після початку військових дій ми забезпечували проїзд основними евакуаційними маршрутами області та обробляли дороги протиожеледними матеріалами. Із 19 березня почали ліквідувати ями. Працюємо. Завдання шляховиків – забезпечити безперешкодний рух транспорту громадян та доставку гуманітарних вантажів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що окупаційні війська Російської Федерації продовжують часткове блокування Харкова. Противник продовжує проводити обстріл Харкова з використанням реактивних та стовбурних артилерійських систем та мінометів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що мешканці тимчасово окупованого російськими військами міста Балаклія на Харківщині просять про допомогу. За словами місцевих, окупанти щодня обстрілюють населений пункт, евакуаційний транспорт, викрадають та вбивають мирних мешканців. Жителі Балаклії нагадують, що напередодні окупанти обстріляли один із евакуаційних автобусів, який мав вивезти з лікарні пацієнтів та персонал. Водій транспортного засобу загинув.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися