Поповнення у гарнізоні: у Харкові з'явився кудлатий "Байрактар" (ФОТО)

У рятувальників у Харкові з'явився пухнастий член команди на прізвисько Байрактар

У ряді харківських рятувальників поповнення – собака, якого вони врятували при ліквідації наслідків обстрілів у місті. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Як зазначає джерело, у Київському районі міста рятувальники ліквідували наслідки обстрілів з боку російських окупантів та помітили самотнє цуценя. Вирішили залишити собаку у рятувальників. Йому дали прізвисько Байрактар, але скорочено називають його Бай.

picture

З того часу, як співробітники ДСНС знайшли Бая, він несе службу разом з ними. Поки що у нього ще немає форменого одягу, але згодом він з'явиться. А зараз щеня отримує за свою віддану службу "зарплату" у вигляді різних ласощів.

picture

На території пожежної частини щеня вже має свою будку, на якій написано "Байрактар". Колектив харківських рятувальників опублікував на своїй сторінці фотографії пухнастого Бая.

picture

Раніше портал "Коментарі" поінформував:

• У Харкові сусіди однієї з багатоповерхівок поскаржилися в поліцію на свого сусіда, у квартирі якого була велика кількість собак. Як виявилося, чоловік тримав удома 30 вихованців. Усіх собак передали волонтерам. Одну з них дав притулок харківський поліцейський і назвав цуценя Азов.

Відомий кіт Степан із Харкова отримав відому світову премію WIBA, якою нагороджують відомих блогерів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові рятувальники винесли з палаючого будинку кролика, а потім дали притулок у пожежній частині. Кролик отримав другий день народження та нове ім'я Lucky. Зараз пушистик живе у пожежній частині, його годують та доглядають.



Пётр

26 серпня 2022, 23:24

Интересно, а что за порода? По лапам очень похож на кавкзца. Я лет 20 назад подобрал щенка мама большая дворняга, папа кавказец, щенок был как папа. Отдал в село, через полтора года привезли свинину. Уже взрослый поймал вора который хотел украсть мясо двух свиней, мясо приготовили на рынок продавать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися