Харківська поліція розшукала громадян, які повернулися з-за кордону та не дотримувалися самоізоляції

«Зниклі» прибули з Італії, Франції та Польщі, але до Харківської області так і не дісталися

На Харківщині поліція розшукала дев’ятьох громадян, які повернулися з-за кордону та не організували самоізоляцію. Про це  повідомляє Поліція Харківської області в Facebook, передають  "Коментарі. Харків".

Так, правоохоронці повідомляють, що 18 березня з Державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" до них надійшло 4 листи з проханням розшукати людей, які прибули з-за кордону та повинні перебувати у самоізоляції. Причина в тому, що "мандрівників" не знайшли за адресами, які вони надали.

Всього "загубилися" 10 людей. 5 з них прибули авіарейсами "Венеція-Київ" (1 людина) та "Париж-Київ" (4 людини). Ще 5 осіб – через пункт пропуску з Польщі.

Поліції вдалося знайти майже всіх. Крім одного. Як з’ясувалося, дев’ять громадян наразі перебувають за межами Харківської області.

Фото: 24.kg

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на 15:00 26 березня, в Харкові не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Проте у одного з хворих зафіксували підозру на наявність в організмі COVID-19.  Згідно з протоколом, наразі дані харківської лабораторії спрямовані в національну референс-лабораторію у Київ, де повинні підтвердити або спростувати підозру. Результатів поки немає.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися