Постраждалі від війни: мешканці Харківщини отримуватимуть допомогу від ООН у вигляді продуктів

Також програма співпраці з ВПП ООН передбачає і фінансову допомогу

Незабаром жителі Харківської області, які постраждали від війни, зможуть отримувати фінансову та продовольчу допомогу від ООН. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами джерела, на робочій зустрічі з керівником офісу Світової продовольчої програми ООН у м. Дніпрі було підписано меморандум про допомогу Харківській області.

Вже незабаром постраждалі від війни зможуть отримати від ООН продовольчу допомогу. Фінансову допомогу отримають 49 тисяч жителів Харківської області, згідно з реєстром Міністерства соціальної політики України.

Зазначається, що харчові продукти закуповуватимуть українські виробники. Українські компанії, своєю чергою, братимуть участь в упаковуванні та доставці цих наборів.

Синєгубов подякував ВПП ООН та керівнику офісу в Дніпрі Саліму Муссі за ту увагу, яку зараз приділяють Харківщині, оскільки на території області досі тривають бої та багато людей, які проживають у тих районах, позбавлені найнеобхіднішого.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Жителям Харкова видаватимуть продуктові набори за програмою президента Володимира Зеленського. У Харківській обласній військовій адміністрації назвали умови для того, щоби отримати набір.

У Харківській області повідомили про зміну комендантської години. Місцева влада прийняла рішення скоротити комендантську годину і зробили її з 22:00 до 4:00. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківському метрополітені після поновлення роботи підземки 24 травня змінять графік руху рухомого складу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3275

Лариса

1 вересня 2022, 14:41

Шевченковский р. Ахсарова 9

Лариса

1 вересня 2022, 14:40

Просто крик души. Мы с сыном переселенцы.Тянуться нет возможности, большая просьба откликнуться. Хотя-бы хоть какаето помощь....

Шевченко Наталія Василівна

30 серпня 2022, 12:21

Як отримати від вас допомогу я інвалід 2гр по онко захворювання будь яку 0974345114

Татьяна

18 серпня 2022, 05:52

Я инвалид 2 группы. Можно ли у Вас попросить помощи продуктами? В Харьков на холодногорский район, залютино ул.труда д.46 кв.8

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися