На Харківщині з'явився бензин: на АЗС діють обмеження

Проблему з паливом в одній із громад Харківщини вирішено

У Першотравневій громаді, нарешті, з'явився бензин. Проте водночас з'явилися й деякі обмеження щодо видачі палива. Про це повідомив міський голова Першотравневого Микола Бакшеєв.

На початку травня Бакшеєв заявляв, що бензину у місті практично не залишилося. На той момент був лише газ на кількох заправках. Тоді городян попросили не пересуватися автомобілями містом без зайвої потреби, щоб подбати про стратегічні запаси для критичної інфраструктури міста. Багато городян перейшли з автомобілів на велосипеди, з метою економії бензину.

До середини травня Бакшеєв повідомив, що є бензовози, які зафрахтовані для АЗС громади, проте вони чекають на завантаження.

Сьогодні, 25 травня, мер зазначив, що у громаді нарешті вирішено проблему з паливом. Наразі його можна знайти на всіх автозаправних станціях. Проте видача бензину провадиться по 10-20 літрів у бак. Це також залежить від виду палива та від АЗС. В середньому можна придбати 10-20 літрів. Також міський голова наголосив, що ціни на бензин значно зросли.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові, попри війну, елітна нерухомість продовжує продаватися, а ціни знижуються на відміну від дешевих пропозицій. Журналісти порталу "Коментарі" знайшли найцікавіші пропозиції вже з кінця березня 2022 року. Подробиці у нашому матеріалі.

У Харкові вперше з початку війни запустили метро. Протягом тижня для харків'ян зробили проїзд безплатним. Потім будуть встановлені ціни.

За останні два місяці у Харкові та області значно подорожчав бензин. Озвучено нові ціни на АЗС у Харківській області. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися