У Мережі показали, як виглядають будинки у Харкові після обстрілу російськими окупантами (ФОТО)

З початку війни в Харкові було зруйновано або пошкоджено майже 3 500 будинків

З 24 лютого російські окупанти чи не щодня обстрілюють Харків та Харківську область. Фотографії деяких пошкоджених будинків опублікували у пресслужбі Харківської міської ради.

Внаслідок ворожих обстрілів у Харкові було зруйновано та пошкоджено 2 482 багатоквартирні будинки, а також 1 000 будинків житлових кооперативів та приватних домоволодінь.

picture

За словами мерії, на сьогодні у Харкові продовжують обстежувати пошкоджені обстрілами будинки у різних районах міста. Теплоенергетики перевіряють стан внутрішньобудинкових комунікацій з центрального опалення та гарячої води. Більшість таких будинків у Київському, Салтівському та Індустріальному районах міста. Саме вони першими взяли на себе ворожий удар.

picture

Також наголошується, що зараз бригади заповнюють внутрішньоквартальні мережі та усувають виявлені дефекти. У мікрорайоні "Сонячний" на цей момент не вдається подати воду навіть із котельні.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Харківська область опинилася в лідерах по потерпілих від війни дітям. За даними Офісу Генпрокурора, по всій Україні з початку повномасштабної війни офіційно зафіксовано 687 дітей. Проте насправді ця цифра може бути значно більшою.

• Російські військові в черговий раз завдали ракетного удару по Харківській області з Білгорода. Внаслідок обстрілу в одному з міст спалахнув склад. На щастя серед населення жертв немає.

• В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися